Στήσιμο του γύρουΚοντοσούβλιΟ Νίκος είχε πολλά κέφια φέτος και βάλθηκε να φτιάξει τον δικό του γύρο, με υλικά πολύ καλής ποιότητος .Τελικά το αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας τον δικαίωσε με το παραπάνω. Ο γύρος και το κοντοσούβλι έγιναν και ψήθηκαν θαυμάσια και με τέλεια γεύση. Υλικά2 ½ κιλά χοιρινά κομμάτια κατάλληλα κομμένα απ’τον κρεωπώλη σε χοντρές φέτες ,έτσι ώστε να περιέχουν λίγο λιπάκι το καθένα Υλικά για την μαρινάδα 1ο στάδιο η βύθιση του κρέατος σε νερό με διαλυμένα 120 γραμμ. Αλάτι χοντρό και 1 μικρό ποτήρι λευκό κρασί.