Χθες φάγαμε στο Βαρύ Πεπόνι της Θεσσαλονίκης, το στολίδι των ιδιαίτερων γεύσεων και της ποιότητος του καλού φαγητού της πόλης μου και μεταξύ των πολλών και υπέροχων πιάτων που δοκιμάσαμε ,διέκρινα την ιδιαίτερη για μένα γεύση στο πιάτο '' Μακαρόνια με πέστο ρόκας''.https://www.facebook.com/varypeponi.est2003http://www.varypeponi.gr/?fbc...Ο σεφ Βασίλης συζητώντας μαζί μου για την συνταγή,είπε την μαγική λέξη '' κάσιους'' κι εγώ όντας λάτρης των κάσιους ,εμπνεύστηκα τη δική μου συνταγή. ''Μακαρόνια καρμπονάρα με πέστο Βασιλικού και κάσιους.Απολαύστε την.Υλικά---------500 γραμμ.