ΥΛΙΚΑ4 μεγαλες πατατες2κρεμμυδιααλατι και πιπεριελαιολαδο λιγο για το τσιγαρισμαΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ500γρ αλευρι για ολες τις χρησειςαλατι2 φακελακια ξερη μαγια250 γρ νερο χλιαρο(να αντεχει το δαχτυλο μας μετρωντας μεχρι το 10)ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα μπολ αδειαζουμε το χλιαρο νερο,ριχνουμε την μαγια και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει.Ριχνουμε το αλατι και στην συνεχεια σιγα σιγα το αλευρι,ανακατευουμε.Θελουμε να πετυχουμε μια μαλακια πολυ ζυμη να κολλαει στα χερια.Αφηνουμε να ξεκουραστει για 40 λεπτα.Βαζουμε τις πατατεσ σε μια κατσερολα να βρασουν καλα.Κοβουμε τα κρεμμυδια ψιλοκομμενα.Σε ενα τηγανακι με λιγ