Υλικά
6 πατάτες καθαρισμένες
30 λουκανικάκια Φραγκφούρτης κομμένα
Για τις sauce
6 κ.σ. μαγιονέζα
5 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.σ. κέτσαπ
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και τις βράζομε σε αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Ανακατεύουμε τα υλικά της sauce και τη προσθέτουμε στις πατάτες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα λουκανικάκια να τσιγαριστούν για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα στη πατατοσαλάτα, τρίβουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε.