Υλικά:
Για 4-6 άτομα250 γραμμάρια φουντούκια250 γραμμάρια ολόκληρα αμύγδαλα 125 γραμμάρια αποξηραμένα βερίκοκα, σε κύβους250 γραμμάρια αποξηραμένα σύκα, κομμένα σε κύβους125 γραμμάρια αποξηραμένα μήλα, ψιλοκομμένο125 γραμμάρια σταφίδες125 γραμμάρια γλασέ προτοκάλι ψιλοκομμένο2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλιά της σούπας κανέλα1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο3/4 φλιτζάνι μέλι1 1/2 φλιτζάνια άχνη (πολύ) ζάχαρη85 γραμμάρια ανάλατο βούτυροζάχαρη άχνη για πασπάλισμα