ΥΛΙΚΑ500 αλευρι για ολες τις χρησειςχλιαρο νερο οσο παρει1 φρεσκια μαγια1κουτ αλατι κοφτη1κουτ ζαχαρη κοφτη2κουτ σουπ ελαιολαδο2κουτ σουπ ξυδι λευκοΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ2κρεμμυδια κομμενα σε ροδελες1σφηνακι ξυδι μπαλσαμικο2 σκελιδες σκορδου πολτοποιημενεςελαιολαδο για το τσιγαρισμααλατιριγανη,πιπερι και θυμαρι για το πασπαλισμα του ψωμιουΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα μεγαλο μπολ βαζουμε 1 ποτηρι του νερου χλιαρο νερο,προσθετουμε την μαγια και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει.Προσθετουμε,το ξυδι,το ελαιολαδο,το αλατι και την ζαχαρη.Προσθετουμε σιγα σιγα και το αλευρι.Ανακατευουμε και στην συνεχεια πλαθουμε μεχρι να