★1 πιάτο βαθύ πράσινη σαλάτα★4 ντοματινια★1 αγγούρι ψιλοκομμένο★4 τεμάχια μανιτάρια πλευρωτους★1 κουταλάκι μυζήθρα τριμμένηΣως★1 κουταλιά ελαιόλαδο★1 κουταλιά ξύδι βαλσαμικο★1 κουταλιά σιρόπι αγαυης★1/2 κούπα νερόΑλευρωνουμε τα μανιτάρια και τα ψήνουμε σε τεφαλ για 5 λεπτά.Βάζουμε σε σαλατιέρα την πράσινη σαλάτα και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Απλώνουμε τα ψητά μανιτάρια πάνω και περιχύνουμε με τη Σως που έχουμε χτυπήσει σε σεικερ προηγουμένως. Πασπαλίζουμε με την μυζήθρα.Σε περίοδο νηστείας αφαιρούμε το τυρί.Συνταγή από κυρία Δέσποινα Μόσχου.