Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ελιά σε κομμάτια 1500 γρ κρεμμυδάκια 1 – 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 500 γρ ντομάτες τριμμένες 1 ΚΣ πελτέ ½ κγ ζάχαρη 5 γαρύφαλλα 2 φύλλα δάφνης 150 ml κόκκινο κρασί 2 – 3 ΚΣ ελαιόλαδο 1 ΚΣ βούτυρο 5 σπόρους πιπέρι 2 – 3 σπόροι μπαχάρι ½ κγ κύμινο 2 φλούδες πορτοκαλιού 1 κγ αλάτιΟδηγίες Στην κατσαρόλα ρίχνω μια κουταλιά της σούπας βούτυρο κι άλλη τόσο ελαιόλαδο, τα ζεσταίνω σε υψηλή φωτιά και σοτάρω τα κρεμμύδια.