Jump to Navigation

Ιδέες για καναπεδάκια

up
63 users have voted.
 Ιδέες για καναπεδάκιαΔύο νέες ιδέες για ευπαρουσίαστα μεζεδάκια σας έχω σήμερα. Πολύ όμορφα για γιορτές, μπουφέ, τραπέζια και βέβαια για ένα ποτήρι κρασί στο σπίτι. Δείτε πόσο εύκολα γίνονται και ...στην υγεία σας!Καναπεδάκια με bakerollsΓι'αυτήν την παρασκευή χρειαζόμαστε:10 κράκερ τύπου bakerolls σε φυσική γεύση ή με μυρωδικά100γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΑΛΜΥΡΟ CHEESECAKE

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
313 users have voted.
 ΑΛΜΥΡΟ CHEESECAKEΑγαπητοί μου. Για σήμερα σας έχω μια πολύ νόστιμη καλοκαιρινή πρόταση ώστε να  συνοδεύσετε τα βράδια σας με ένα ποτήρι λευκό κρασί. Αλμυρό cheesecake για συνοδευτικό ή και ορεκτικό ανάμεσα σε ένα πλήρες μενού.Υλικά για αποσπώμενη φόρμα 27 εκ. περίπουΓια τη βάση:400γρ. κρίθινα παξιμαδάκια200γρ. βούτυρο αγελαδινόΓια τη γέμιση:400γρ. τυρί κρέμα 100γρ.

ΑΦΡΑΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
475 users have voted.
ΑΦΡΑΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΤα πιο αφράτα τυροπιτάκια για μικρά και μεγάλα παιδιά! Είναι κάτι μεταξύ τυρόψωμου και "πιτακίου" !

ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
1145 users have voted.
ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΚΙΜΑ Καλοί μου αναγνώστες-μάγειρες, για σήμερα σας έχω μια πολύ ωραία πρόταση για μεζεδάκι ή κυρίως πιάτο. Μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς ως ορεκτικό "για τη μέση" του τραπεζιού ανάμεσα σε άλλα εδέσματα, όπως επίσης και ως υπέροχος μεζές για "ζεστό μπουφέ".

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
889 users have voted.
 ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣΚοτοσαλάτα πολύ γευστική και πρακτική για συνοδευτικό στα γεύματα μας.

ΑΛΜΥΡΑ ΚΟΡΝΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
769 users have voted.
ΑΛΜΥΡΑ ΚΟΡΝΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕΦανταστικά αλμυρά κορνέ για μπουφέ γενεθλίων, πεντανόστιμα και χαριτωμένα!Υλικά για 24 περίπου κορνεδάκια:300ml γάλα χλιαρό 180ml ηλιέλαιο 1 μεσαίο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου 4,5 γρ. ξηρή μαγιά1 κουτ.γλ. ζάχαρη 2κουτ.γλ. αλάτι 600γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut