Υλικά:
Μισό κιλό φύλλο κρούσταςΜισό φλιτζάνι μαργαρίνηΗλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σιρόπι:
2 1/2 κούπες ζάχαρη1 1/2 κούπα νερό1 βανίλια1 κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού
Στρώνουμε τα φύλλα δύο-δύο βουτυρώνοντας ανάμεσα τους. Διπλώνουμε στη μέση, βουτυρώνουμε πάλι και ύστερα τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό. Βρέχουμε στην άκρη για να κλείσει καλά.
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
1