Jump to Navigation

Μπουτάκια κοτόπουλο στο φούρνο με κάστανα

up
11646 users have voted.
Κοτόπουλο στο φούρνο με κάστανα Εποχιακό και εκλεπτυσμένο γεύμα – ένα αρωματικό και νόστιμο ψητό εμπνευσμένο από μια τέλεια μέρα του φθινοπώρου. Έμεινα έκπληκτη πόσο λίγες συνταγές ήταν εκεί έξω με κοτόπουλο και κάστανα που δεν περιελάμβαναν πολλά ψωμιά και γέμισμα ολόκληρου κοτόπουλου. Τα κάστανα ακούγονταν επίσης σαν μια ωραία προσθήκη κρέατος που προσθέτει πολύ λίγες θερμίδες. Το κοτόπουλο μαγειρεύτηκε τέλεια. Τρυφερό, πραγματικά υγρό και τέλεια καρυκευμένο. Το κομμάτι του κρασιού προσθέτει τόσο ωραίο βάθος γεύσης.
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ζωμός λαχανικών

(sidagi.gr)
up
2881 users have voted.
Υλικά:  Ένα κιλό καρόταΈνα κιλό κρεμμύδιαΠέντε πράσα (μόνο το λευκό μέρος)Ένα ματσάκι μαϊντανόΈνα κλαδάκι θυμάριΤρία φύλλα δάφνηςΜαύρο πιπέριΠέντε σκελίδες σκόρδοΔύο λίτρα νερό Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια. Αφήνουμε το νερό να βράσει σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα υλικά μας.

Σούπα με καλαμπόκι και μυρωδικά

(sidagi.gr)
up
1634 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα1 κονσέρβα καλαμπόκι1 πατάτα κομμένη σε κύβουςΜισό φλιτζάνι κίτρινο τυρί τριμμένο4 φλιτζάνια ζωμό κότας ή λαχανικών εμπορίου2 κουταλιές της σούπας βούτυρο1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο λιωμένοΜισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένοΜισό κουταλάκι του γλυκού κύμινοΑλάτιΠιπέρι φρεσκοτριμμένο

Γλώσσα βοδινή με λευκή σως

(sidagi.gr)
up
21345 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα1 κρεμμύδι ολόκληρο καθαρισμένο1 φύλλο δάφνηςΑλάτι6 κόκκους πιπέρι μαύρο1 γλώσσα βοδινή1 καρότο1 κλωνάρι σέλινολίγο μαϊντανό1 πράσοΓια τη σως1 φλιτζάνι ζωμό από τη γλώσσα στραγγισμένο2 - 3 κουταλιές σούπας λευκό κρασί2 κουταλιές σούπας βούτυρο2 κουταλιές σούπας αλεύρι Πλούσιο σε θρεπτικές αξίες και σε γεύση!

Μακαρόνια τζενοβέζε

(sidagi.gr)
up
5461 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα½ κιλό κιμά1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι1 ποτηράκι κρασίΜαϊντανό ψιλοκομμένο½ κουτί αρακά½ κιλό μακαρόνιαΒούτυρο φρέσκοΠαρμεζάναΝτομάτεςΑλάτιΠιπέρι Μοιάζει με τη μπολονέζ αλλά είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον σε γεύση Απαιτούμενος χρόνος:  30 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut