ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ 50 ΚΟΜΜΑΤΙΑ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΥΛΙΚΑ:300 ml χυμος πορτοκαλιου,300g ηλιελαιο,100g ζαχαρη αχνη,ξυσμα 2 πορτοκαλιων,120 gr καρυδοψιχα,650 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις,130g σιμιγδαλι ψιλο,10 g σοδα σκονη,3 g κανελα,3 g γαρυφαλο,2 βανιλιες.ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 1,2 kg ζαχαρη,900 ml νερο,250 gr μελι,φλουδα 1 πορτοκαλιου,1 φλουδα λεμονιουΕΚΤΕΛΕΣΗ:Σιροπι:Ζεσταινουμε το νερο,τις φλουδες,και το μελι σε χαμηλη φωτια!Ριχνουμε την ζαχαρη βραζουμε 2 λεπτα το κατεβαζουμε ξαφριζουμε βγαζουμε τις φλουδες και αφηνουμε να κρυωσει!