ΥΛΙΚΑ1 κσ ζαχαρη1κσ αλατι1κσ ξυδι λευκο2 ξερες μαγιες φακελακια1 κουπα αλευρι ολικης1 κουπα κιτρινο αλευρι1κσ ελαιολαδο1κουπα χλιαρο νεροΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑριγανη,θυμαρι,πιπερι και δυοσμοςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΑνακατευουμε ολα τα υλικα μαζι,πρωτα τα υγρα και στην συνεχεια τα στερεα.Πλαθουμε για λιγο μεχρι να γινει ενα ωραιο μαλακο ζυμαρακι.Το ποθετουμε την ζυμη μας σε ενα ταψακι λαδωμενο σε ζεστο μερος για 30 λεπτα.Βρεχουμε ελαχιστα την επιφανεια του με λιγο νερακι,πασπαλιζουμε ολα τα ξερα μυρωδικα.Ψηνουμε για 30 λεπτα στους 190 βαθμους σε αντιστασεις!!!!!!ειναι πανευκολο και πολυ γευστικο!!&am