Jump to Navigation

Κέικ αφράτο !!!

up
33 users have voted.
 Ένα απλό και αφράτο κέικ για όλες τις ώρες !!!ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτύπησα 250 γραμ Λούρπακ με δυο κούπες ζάχαρη .Πρόσθεσα τέσσερις κρόκους δυο βανίλιες ένα μπέικιν και τέσσερις κούπες αλεύρι φαρίν απ εναλλάξ με ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι .Τέλος πρόσθεσα την μαρέγκα μου ανακάτεψα με μαρίζ  το έβαλα σε βουτυρωμένη φόρμα και έψησα σε προθερμασμένο φούρνο πενήντα λεπτά στους 170!!Εκτέλεση φωτό Palmyra Aristou‎ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρεβανί ή Ραβανί Φανταστικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
28 users have voted.
 Ρεβανί ή ΡαβανίΟπως κι αν το ονομάσουμε η γεύση μετράει .

Κέικ σαν σύννεφο καταπληκτικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
117 users have voted.
Γλυκό σαν σύννεφο, φυλάξτε τη συνταγή, δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το καταπληκτικό κέικ!!!Απλό και νόστιμο γλυκό σε 10 λεπτά.

Σοκολατόπιτα Όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
175 users have voted.
Αν αυτή η Σοκολατόπιτα δεν αξίζει βραβείο Νοστιμιάς πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!Για εμένα η Ωραιότερη η  πιο ζουμερή και πιο Αφράτη Σοκολατόπιτα που έχω φτιάξει, σούπερ Σιροπιασμένη με το Γλάσο Σοκολάτας, και πραγματικά πολύ οικονομική για την ποσότητα που βγαίνει. Την έχω φτιάξει 3 φορές ήδη και όλοι ζητάνε και δεύτερο και τρίτο κομμάτι!!Η Ωραιότερη Ζουμερή Σοκολατόπιτα του Ονείρου!!

Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
216 users have voted.
Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!!

Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
239 users have voted.
Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο συνταγή εγγύηση !!!ΥΛΙΚΑ για ταψί η φόρμα 24 εκ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut