Jump to Navigation

Κοτόπουλο με γλυκόξινη σως

up
60 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομαΓια το κοτόπουλο5 κουταλιές της σούπας καλαμποκέλαιο1 πιπεριά (πράσινη καυτερή ψιλοκομμένη)2 πιπεριές κόκκινες (σε λωρίδες)Ανανά χοντροκομμένο8 κρεμμυδάκια (φρέσκα ψιλοκομμένα)Για την σάλτσα2 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauce4 κουταλιές της σούπας μαύρη σόγια σος4 κουταλιές της σούπας γλυκό κρασί ή σέρι1 κουταλιές του γλυκού Ζάχαρη1 φλιτζάνι πορτοκαλιού1 φλιτζάνι ζωμό κότας σε κύβο1 κουταλιά του γλυκού σκόνη κάρυ1 τζούρα αλάτιΓια το σερβίρισμα1 κούπα ρύζι μπασμάτι
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Σουηδικό ντιπ

(sidagi.gr)
up
1415 users have voted.
Υλικά:  10 κουταλιές μουστάρδα2 κουταλιές μέλι1 κουταλιά της σούπας ξίδι1 κουταλάκι του γλυκού λευκό κρασί2 κλωνάρια ψιλοκομμένο μαϊντανόαλάτιπιπέρι  Βάζουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, το ξίδι,το λευκό λρασί και το μαϊντανό. Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά

Πανακότα με καφέ

(sidagi.gr)
up
1079 users have voted.
Υλικά:  Υλικά για 4 άτομα   400 ml γάλα1 φακελάκι ζελατίνη2 κουταλιές έτοιμη σκόνη καπουτσίνο2 βανίλιες30 ml λικέρ αμαρέτο   Εύκολη παραλλαγή του κλασικού ιταλικού γλυκού! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  3

Γλάσο βουτύρου

(sidagi.gr)
up
773 users have voted.
Υλικά:  4 κρόκοι αυγών1 ¼ κούπα άχνη1 κούπα βούτυροΆρωμα της επιλογής σας Γαλλική συνταγή! Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 read more

Εύκολη ζύμη για τορτίγιας

(sidagi.gr)
up
1018 users have voted.
Υλικά:  2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο1 φλιτζάνι νερόΑλάτι  Χρησιμοποιώντας τα χέρια μας δημιοργούμε μια ζύμη με το καλαμποκάλευρο και το νερό. Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  2 read more

Kοτόπουλο με σάλτσα μόλε

(sidagi.gr)
up
1309 users have voted.
Υλικά:  1 κοτόπουλο400 γρ. αρακά2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτα2 κουταλιές της σούπας τσίλι σκόνηΜισό κουταλάκι γαρύφαλλοΜισό κουταλάκι κανέλαΜισό κουταλάκι πάπρικα γλυκιά2 φλιτζάνια του τσαγιού ντομάτα2 κουταλιές της σούπας  λάδιΑλάτι 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut