ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΑΣΙΠάντα είχα την περιέργεια να δοκιμάσω και το κολοκάσι, για το οποίο είχα ακούσει ενθουσιώδη σχόλια από τους κύπριους φίλους μου! Δυσεύρετο στην Ελλάδα, ίσως το πετύχετε σε κάποια μεγάλα σούπερ μάρκετ ή μανάβικα που φέρνουν είδη εισαγωγής.Η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα, είναι μάλλον η πιο κλασσική της κυπριακής κουζίνας για το κολοκάσι και μου την παραχώρησε η φίλη Γιάννα Λοϊζου. Άλλαξα λίγο τον τρόπο μαγειρέματος και προτίμησα να βράσω πρώτα το κρέας ξεχωριστά, από φόβο να μην παραβράσει το κολοκάσι.