Jump to Navigation

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΖΟΥΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗΣ // TORTA DI MELE CREMOSA

up
52 users have voted.
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΖΟΥΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗΣΑκόμη μία εύκολη μηλόπιτα στο laboratorio (για να δείτε όλες τις μηλόπιτες που έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα ανατρέξτε εδώ). Ζουμερή και κρεμώδης, μοιάζει πιο πολύ με ψητή κρέμα με μήλα παρά με κέικ. Ζεστή είναι φανταστική και θα την σερβίρετε με το κουτάλι. Όταν κρυώσει μπορείτε να την κόψετε και σε κομμάτια. Για να απογειώσετε την απόλαυση, συνοδέψτε την με μία μπάλα παγωτό βανίλια!Συνταγούλα πανεύκολη που δεν χρειάζεται μίξερ. Την έφτιαξα με μήλα και αχλάδια αλλά μπορείτε να βάλετε μόνο μήλα (5 μετρίου μεγέθους).
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ // TORTA DI MELE, MANDORLE E UVETTA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
65 users have voted.
  ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑΤα μηλαράκια άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους, τραγανά και λαχταριστά.

NAMANDIER ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ // TORTA DI MANDROLE (NAMANDIER)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1168 users have voted.
 NAMANDIER ΚΕΪΚ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Πρώτη ανάρτηση του 2023, και με την ευκαιρία να ευχηθώ Καλή Χρονιά.Επανέρχομαι μετά από απουσία αρκετών μηνών και ελπίζω να καταφέρω να διατηρήσω μία ροή στις αναρτήσεις, αν και η πίεση του χρόνου είναι ιδιαίτερα έντονη τον τελευταίο καιρό.. Και για να ξεκινήσει καλά η χρονιά διάλεξα μία γλυκιά συνταγή από την γαλλική κουζίνα!

ΥΠΕΡΟΧΗ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΑΡΤΑ ΛΙΝΤ // TORTA LINDT

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
464 users have voted.
 ΥΠΕΡΟΧΗ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΑΡΤΑ ΛΙΝΤTorta Lindt, μια εξαιρετική τάρτα σοκολάτας, συνταγή που δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε και που πριν μερικά χρόνια ήταν viral σε ομάδες του facebook, site και blog μαγειρικής στην Ιταλία. Αποτελείται από ένα μαλακό και αφράτο σοκολατένιο μπισκότο που λιώνει στο στόμα, το οποίο γαρνίρεται με πλούσια σκολατένια γκανάς.

ΤΟΥΡΤΑ BLACK FOREST // TORTA DELLA FORESTA NERA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1345 users have voted.
 ΤΟΥΡΤΑ BLACK FORESTΤούρτα μπλάκ φόρεστ, κλασσική αξία, μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες τούρτες, διαχρονικά! Ολίγον από ιστορία ... Παρ' όλο που στην Ελλάδα έχει επικρατήσει η αγγλική μετάφραση της ονομασίας της (black forest), η συνταγή προέρχεται από την Γερμανία, από την περιοχή του Μέλανα Δρυμού, όπου είναι γνωστή ως Schwarzwälder Kirschtorte.

ΤΣΑΜΠΕΛΌΝΕ : ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ // CIAMBELLONE SOFFICE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
657 users have voted.
 ΤΣΑΜΠΕΛΌΝΕ : ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ Το ciambellone είναι ένα παραδοσιακό γλυκό της περιοχής Marche και έχει την σύσταση και την υφή ενός αφράτου κέικ, το οποίο ψήνεται μέσα σε στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση, εξ΄ου και η ονομασία, αφού ciambella στα ιταλικά είναι η κουλούρα.Η συνταγή έχει τις ρίζες της στην χωριάτικη κουζίνα και είναι λιτή και πολύ εύκολη!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut