Jump to Navigation

Φθινοπωρινά τρουφάκια

up
377 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Φθινοπωρινή όσο δεν πάει άλλο, βροχερή και μουντή όσο δεν πάει άλλο και μάλιστα τόσο απότομα! Μια εβδομάδα που ξεκινάει έτσι δεν μπορεί παρά να σε κάνει να σκέφτεσαι δύο πράγματα. Το ένα ότι ήρθε για τα καλά το φθινόπωρο με τις ατέλειωτες βροχές, τον γκρίζο ουρανό και τα πρώτα κρύα και το δεύτερο ότι θέλεις κάτι γλυκό για να αντέξεις αυτή την απότομη αλλαγή του καιρού αλλά και της διάθεσής σου!Κι εδώ που τα λέμε... έχεις δίκιο και στα δύο!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κέικ μπανάνας με μέλι και φουντούκια, χωρίς μίξερ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
Δύο μαύρες μπανάνες και μια που τις ακολουθούσε με γοργούς ρυθμούς έχοντας ήδη μαύρα στίγματα στην κατακίτρινη φορεσιά της βρίσκονταν στη φρουτιέρα επάνω στο τραπέζι. Ώρα για κέικ μπανάνας, λοιπόν.

"Τιραμισού" με κόκκινα φρούτα και κρέμα μασκαρπόνε στρατσιατέλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
34 users have voted.
Ένα τιραμισού διαφορετικό από τα συνηθισμένα λίγο πιο φρουτένιο και κατακόκκινο, έτσι για να ταιριάζει με το χρώμα της αγάπης, σου παρουσιάζω αυτή τη φορά. Ένα τιραμισού που δεν είναι άγνωστο αλλά που είναι εξαιρετικά νόστιμο.Δεν θα πω πολλά γι αυτή την τουρτίτσα! Θα πω μόνον ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί έχει μιαν υπέροχα αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε, τριμμένη σοκολάτα και κρέμα γάλακτος.

Πουτίγκα χαλβά με βασιλόπιτα, με 4 υλικά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
35 users have voted.
Ένας χαλβάς που περίσσεψε και λίγη βασιλόπιτα που περίμενε υπομονετικά τη σειρά της στον καταψύκτη ήταν η αρχική αιτία κι αφορμή για να γίνει αυτή η κρεμώδης πουτίγκα.

Cheesecake speculoos μαρμπρέ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
42 users have voted.
Cheesecake ναι αλλά λίγο διαφορετικό. Η ιστορία άρχισε όταν για το Χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό τραπέζι αποφάσισα να φτιάξω μικρά, ατομικά γλυκάκια και όχι ένα γλυκό κι αυτό γιατί υπήρχαν διαφωνίες ως προς το είδος του γλυκού που ήθελαν και το είδος της σοκολάτας που λαχταρούσαν. Ωστόσο, η σοκολάτα σαν υλικό ήταν αδιαπραγμάτευτο για όλους.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut