ΥΛΙΚΑ1/2 μικρό λάχανο2 καρότα1 ψημένη πιπεριά Φλωρίνης1 πράσινη1 σκελίδα σκόρδο10 κλαράκια σέλινοΞίδι,αλάτι ,ελαιόλαδο.ΕΚΤΕΛΕΣΗΚόψτε πολύ πολύ ψιλό το λάχανο και βάλτε το μέσα σε μια λεκάνη με λίγο αλάτι,ζυμώστε πολύ καλά με τις χούφτες σας να σπάσετε το λάχανο, στύψτε το καλά με τα χέρια σας να φύγουν όλα τα υγρά του.Κόψτε τις πιπεριές ψιλοκομμένες και τον σέλινο ,τρίψτε τα καρότα και το σκόρδο στον τρίφτη,ρίξτε και αυτά στην λεκάνη, μαζί με το λάδι το ξίδι και το αλάτι.Ανακατεύετε πολύ καλά και σερβίρετε την σαλάτα. Gogo Samiou-οι χρυσοχερες-ηδεςΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ