Υλικά και Εκτέλεση 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου1 κούπα ζάχαρη1 κούπα σπορέλαιο2 μισή κούπες αλεύρι1 μπεικιντο χυμό και το ξύσμα από 1 λεμόνι ανάλογα Πόσο άρωμα θέλετε1 κούπα γάλαΧτυπάμε πολύ Καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν ρίχνουμε το λάδι και σιγά σιγά-σιγά το μίξερ προσθέτουμε αλεύρι ανακατεμένο με το μπεικιν ξύσμα και το χυμό πόσο θέλουμε.Λαδώνουμε τη φόρμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175 βαθμούς για 50 λεπτά ανάλογα το φούρνο .Βγάζουμε το κέϊκ το αφήνουμε να κρυώνει και από πάνω γλάσο άχνη με λίγο νεράκι αραιωμένη ή λεμόνι για περισσότερο άρωμα και διακόσμηση..!!!Καλή