Υλικά---------3 μεγάλα κολοκυθάκια 1/2 κούπα φρυγανιά2 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα2 κουταλιές της σούπας γραβιέρα1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου1/2 κουταλάκι ρίγανη1/2 κουταλάκι βασιλικό ψιλό1 αυγό ,λίγο γάλα και αλάτι.φύλλο αντικολλητικό ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο καλής ποιότητος για τηγάνισμα στην περίπτωση που τα τηγανίσετε.Εκτέλεση------------------Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε στίκς Πρώτα τα κόβουμε στη μέση κάθετα και μετά οριζόντια στα δύο κι ακολούθως σε μακρόστενα κομμάτια .Σ'ένα μπωλ ανακατεύουμε το αυγό με το γάλα και το αλατάκι και