ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,155 γραμμάρια αλεύρι,125 γραμμάρια ζάχαρη,1 μπέικιΝ παουντερ,1 βανίλιαΧτυπάμε αυγά με την ζάχαρη 5 λεπτά ,και συνεχίζουμε το ανακάτεμα ρίχνοντας απαλά το κοσκινισμένο αλεύρι,μπέικιν,βανίλια και ανακατεύουμε με σπάτουλα.Το τοποθετούμε σε τσέρκι 28cm μέσα λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμΈνο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά ανάλογα φυσικά τον φούρνο.Το αφήνουμε να.κρυώσει και το κόβουμε στην μέση.ΣΙΡΟΠΙ:1 κούπα.ζάχαρη,1+1/2 κούπα.νερό,1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού,1 βανίλιαΒράσιμο 5 λεπτά .Αφήνουμε να κρυώσειΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜ