Υλικά2 1/2 κιλά κολοκύθα καθορισμένη2 1/2 κούπες ζάχαρη1 φακελάκι γαλέτα1 κούπα στραγάλια αφράτα1 ποτήρι νερό1 κουταλάκι γλυκού κανέλαΔυο πρέζες αλάτιΦΎΛΛΟ700 γραμμάρια αλεύρι ΜάναΝερό όσο πάρει1 κουταλάκι γλυκού αλάτι4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1 σφηνάκι ρακίΈχουμε κόψει την κολοκύθα σε φέτες και την βράζουμε με το νερό και το αλάτι μέχρι να πιει όλα τα υγρά...προσθέτουμε την ζάχαρη και αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε γαλέτα τα στραγάλια σπασμένα στο μούλτι και την κανέλα....αφήνουμε να κρυώσει καλά.Το φύλλο σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι χλιαρό νερό και όλα τα ποιο πάνω υλικά...ζυμώνου