Απλά και γρήγορα !!!ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ7 αυγάμισό κιλό αλεύρι έτοιμο βανίλιας -υπάρχει σε ολα τα σούπερ μάρκετ-ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΤα χτυπάμε 15 λεπτά και τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί φούρνου και το ψήνουμε για 30 λεπτά στους 160 βαθμούςΤο αφήνουμε να κρυώσει και το ανάποδο γυρίσουμε πάλι μέσα στο ταψί .Χτυπάμε με το σύρμα 2 λεπτά 1 ζαχαρούχο,600 γραμμάρια φυτική κρέμα,800 γραμμάρια.γάλα,το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό το αφήνουμε να το απορροφήσει!Το βάζουμε ψυγείο,παγώνει και μετά ρίχνουμε καραμέλα μπόλικη!!! Tzeni Tsanaktsidou-οι χρυσοχέρες-ηδεςΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝ