Υλικά1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα1 ματσάκι άνηθο4 -5 κολοκυθάκιαΜισό μαρούλι10 ΑυγάΑλάτι, πιπέριΤυρί κεφαλοτύρι ή κεφαλάκι ή ότι τυρί σκληρό έχετε περίπου 1/4Ψιλοκόβω τα κρεμμυδάκια το μαρούλι τον άνηθο.Τρίβω τα κολοκυθάκια και τα αφήνω να στραγγίσουν.Σοτάρω στο λάδι κρεμμυδάκια και τα κολοκυθάκια μέχρι να φύγουν τα υγρά τους.Αφήνω να κρυώσουν και ρίχνω άνηθο τα αυγά χτυπημένα το μαρούλι και τέλος το τυρί.Ανακατεύω και βάζω σε λαδωμένο ταψί ή πυρέξ.Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμαΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΗ"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ