Υλικά:
Για το αφράτο φύλλο
500 γρ. περίπου φαρίνα κόκκινη απ
1/2 κούπα σπορέλαιο
1 μικρό αυγό
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
2/3 κούπας νερό
Για τη γέμιση
3 κονσέρβες μανιτάρια τεμαχισμένα
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μικρή πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 1/2 κούπα γκούντα τριμμένο
1 μεγάλο χτυπημένο αυγό
5 κουτ.σ. γάλα
1 κουτ.σ. μαργαρίνη
1 κουτ.γλ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση: