Αυτή τη φανταστική συνταγή για τσουρέκι της Αργυρώς δεν την είχα πετύχει ποτέ σε κάποιο έντυπο. Τη βρήκε όμως μια καλή φίλη και μου τη συνέστησε! Έκανα μερικές παρεμβάσεις-προσθήκες ως προς τα συστατικά-μυρωδικά και πέτυχε! Πανεύκολο, πεντανόστιμο, γρήγορο και ανατρεπτικό!!!
Υλικά:
αλεύρι ειδικό για τσουρέκι(όσο σηκώσει)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2 κεσεδάκια γιαουρτιού άχνη ζάχαρη
1 κεσεδάκι βούτυρο κατά προτίμηση τύπου Lurpak
χυμός 1 μικρού πορτοκαλιού
3 αυγά μεσαία χτυπημένα με το μίξερ
ξύσμα από το πορτοκάλι
2 κουτ.γλ. σόδα
4-5 κόκκοι μαχλέπι κοπανισμένο