Jump to Navigation

Παραδοσιακά λουκούμια

up
111 users have voted.
Υλικά:  Για 6-8 άτομαΣπρέι λαδιού ή ηλιέλαιο860 γραμμάρια (4 φλιτζάνια) ζάχαρη4 φλιτζάνια νερό2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού3 κουταλιές της σούπας σκόνη ζελατίνης130 γραμμάρια (1 φλιτζάνι) καλαμποκάλευρο1 κούπα  αμύγδαλα χοντροκομμένα1 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο2 κουταλάκι του γλυκού ροδόνερο4 – 5 σταγόνες  χρώμα ζαχαροπλαστικής της επιλογής σας300 γραμμάρια (2 φλιτζάνια) άχνη ζάχαρη Φτιάξτε φρέσκα λουκουμάκια με απλά υλικά! Θα ξετρελαθούν οι μικροί μας φίλοι Απαιτούμενος χρόνος: 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Μπακλαβάς με λάδι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
64 users have voted.
 ΥΛΙΚΑΓια ενα ταψί 36 νο θα χρειαστούμε:1μιση κιλό (3 πακέτα) φύλλο Βηρυτού300 γρ. λάδι ΓΕΜΙΣΗ700 γρ. ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα καρύδια φουντούκια)200 γρ.

Λουκουμάδες !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
204 users have voted.
 Βραδινές υπογλυκαιμίες ..Ζεστοί ζεστοί μόλις τους έφτιαξα !!! Οταν θέλεις γλυκάκι η πιο γρήγορη λύση είναι να φτιάξεις Λουκουμάδες !!!!

Αυγοφέτες όνειρο!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1611 users have voted.
 Αυγοφέτες που είναι τόσο απλές αλλά μας αρέσουν πολύ !!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΕίχα μπαγιάτικο ψωμάκι κ το έκοψα σε φέτες .Χτύπησα τρία αυγά με γάλα λίγο αλάτι και βουτάω  μέσα τις φέτες ψωμί .Αμέσως μετά στο τηγάνι .Τηγανίζω από την μία πλευρά κ μετά μόλις πάρει χρώμα γυρίζω κ από την άλλη .Για έτξτρα η\γεύση έβαλα μέλι από πάνω .Εκρ=τέλεση φωτό συνταγή από κ.Sofia Kakosaiou ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2122 users have voted.
Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για ένα εύκολο και γευστικό νηστίσιμο μιλφέιγ που μπορείτε να φτιάξετε με λίγα υλικά και χωρίς γαλακτοκομικά ή αυγά! Ιδανικό για τη Σαρακοστή ή για όποιον ακολουθεί νηστεία, αυτό το γλυκό θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να το ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα!    ΥΛΙΚΑ280 γρ. ζάχαρη110 γρ.

Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1818 users have voted.
Νηστίσιμη Μπουγάτσα με Κρέμα! ΚΑΛΥΤΕΡΗ και Από Την Κανονική!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για μια εύκολη και νόστιμη νηστίσιμη μπουγάτσα με κρέμα, ιδανική για την περίοδο της νηστείας! Φτιάξτε αυτή την υπέροχη, ελαφριά μπουγάτσα χωρίς γαλακτοκομικά σε λιγότερο από 30 λεπτά και εντυπωσιάστε όλους με την τέλεια γεύση της. Ιδανική για γιορτές και καθημερινές απολαύσεις!450 γρ. φύλλο κρούστας250 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut