Φωτο -Μαριάννα Μπισούκη Η συνταγή για το ντοματάκι έχει ως εξής--Παίρνουμε 20 ντοματακια τα ξεφλουδίζουμε κάνουμε μια τρυπούλα από κάτω να βγάλουμε τα σποράκια ,μετά παίρνουμε μια λεκανίτσα.Βάζουμε περίπου 2 λίτρα νερό και ασβέστη όσο ένα καρύδι, το διαλύουμε στο νερό καλά να διαλυθεί ο ασβέστης και τοποθετούμε μέσα τα ντοματακια για μια με δύο ώρες ,μετά τα ξεπλένουμε πολύ καλά τρεις φορές .Τα βάζουμε στην κατσαρόλα20 ντοματάκιαένα κιλό ζάχαρηδύο λίτρα νερό ,το αφήνουμε να βράσει καμία ωρίτσα.Το σβήνουμε και το συνεχίζουμε την επόμενη ημέρα ρίχνουμε λίγο βανίλια λίγο ξινό και αμπαροριζα ,μόλι