Για το ψωμάκι χωρίς ζύμωμα -Υλικά1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 φακελάκια μαγιά ξερή1 κουταλάκι ζάχαρη2 κουταλάκια αλάτι4 κουταλιές ελαιόλαδο680 ml νερόΣε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφη ζύμη. Σκεπάζουμε το μπολ με ένα καπάκι και το βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες τουλάχιστον.Προσοχή: Η ζύμη θα φουσκώσει στο ψυγείο οπότε θα πρέπει να την έχετε βάλει σε αρκετά μεγάλο μπολ με μπόλικο ελεύθερο χώρο.Διαφορετικά το επόμενο πρωί θα βρείτε τη ζύμη του ψωμιού σας να έχει ξεχειλίσει .Αφού η ζύμη μείνει 12 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο μας, π.χ.