Πάντως δεν υπάρχει κομμάτι που να μην έχει υλικά πάνω κάτω , που και την επομένη θα είναι ζουμερή και μαλάκια ακόμη και κρύα...Σάλτσα2 κουτ σούπας λάδι1 κουτ πελτέλίγο γλυκάνισο 3 κουτ σούπας τριμμ ντομάτα1 κουτ κοφτό γλυκού ζάχαρηαλάτι ,πιπέρι .κανέλα , ρίγανη , δυόσμο Βάζουμε τ ο λάδι σε μπρίκι μεγάλο ..τον πελτέ την ντομάτα και μετά όλα τα άλλα να βράσουν 5 λεπτά αφήνουμε λίγο να κρυώσει .Για την ζύμη 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις200 γρ νερό χλιαρό30 γρ ζάχαρη15 γρ αλάτι30 γρ γάλα10 γρ ηλιέλαιο1 ξηρή μάγια η 25 γρ νωπή μάγιαΕκτέλεσηΣε ένα μπολ βάζουμε το νερό την μάγια το γάλα την μαργ