Δοκιμάστε τον κι έτσι !!Υλικά1 ποτήρι λάδι2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρόΕκτέλεση 3 ποτήρια νερό ζάχαρη4 ποτήρια νερό1 κουβερτούρα.Φτιάχνω το σιρόπι το αφήνω να βράσει για 5 λεπτά και προσθέτω την κουβερτούρα να λιώσει.Σε άλλη κατσαρόλα βάζω το λάδι και το σιμιγδάλι ανακατεύω για 5 με 6 λεπτά να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.Έπειτα ρίχνω το σιρόπι και ανακατεύω ως που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα - έτοιμο!!!!!!Βασω Πολιτακη-"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ