ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ, ΣΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣΝοστιμα καλαμαρια, γεμισμενα με ενα πλουσιο ρυζακι και περιτριγυρισμενα απο μια πικαντικη σαλτσουλα ντοματας. Εγω τα μαγειρεψα στον φουρνο, αλλα μπορουν να γινουν και στην κατσαρολα.Τα καλαμαρια που χρησιμοποιησα ηταν μεγαλουτσικα (μηκος περιπου 20εκ) και ηταν απο αυτα που ψαρευει ο ψαρας μου ♥♥! Συνηθως δεν τα μαγειρευω φρεσκα, αλλα τα καθαριζω και τα βαζω στην καταψυξη για 10-15 μερες, ωστε να σιτεψουν και να μην ειναι σκληρα οταν βρασουν.