Ένα περιβόλι από καταπράσινα λαχανικά είχε στο τραπέζι, ο γαμπρός μου ο σεφ Κωνσταντίνος. Σε κάποιο δείπνο που μας είχε στο σπίτι του, κατενθουσιάστηκα από την πανδαισία των γεύσεων και πήρα χαρτί και μολύβι να μου πει πως φτιάχνει αυτή την καταπληκτική σαλάτα. Θα σας αρέσει σίγουρα!!!
Τα υλικά μας:
8 άτομα:
1 ραντίτσιο
1 μαρούλι άισμπερκ
1 αντιβ (σικορέ)
1 λόλα πράσινη + 1 λόλα ρόσο
1 αγγουράκι τρυφερό χοντροτριμμένο
1 καρότο χοντροτριμμένο
50 γρ. τυρί ροκφόρ
200 γρ κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές γάλα
100 γρ. μαγιονέζα