Υλικά:
Για 4-6 άτομα1.500 γραμμάρια μοσχαράκι κομμένο σε μερίδες1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες ή ντοματάκι κονκασέ σε κονσέρβα1/3 φλυτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας βούτυρο1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρηΜισό κιλό κριθαράκι1 ξυλαράκι κανέλας2 φύλλα δάφνης1 μπολάκι τυρι τριμμένο (κεφαλοτύρι)Αλατοπίπερο
Λαχταριστό και παραδοσιακό πιάτο για όλη την οικογένεια
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά