Ζαγορίτικη αλευρόπιτα - τυρόπιτα χωρίς φύλλο στο τσακ μπαμ νοστιμότατη !!Υλικά1 φλιτζάνι = 250ml1 φ. αλεύρι1 φ. νερό4 αυγά1 κ.γ. αλάτι200 γρ. φέτα120 γρ. βούτυροπιπέριΠροετοιμασίαΒάζετε κομματάκι βούτυρο σε ολόκληρο το ταψί με διαστάσεις 23*28 εκατοστά. Βάζετε το βούτυρο σε κρύο φούρνο στους 220 βαθμούς και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να βράζει.Όσο ζεσταίνετε το βούτυρο ανακατώνετε το αλεύρι, το νερό και τα αυγά. Αδειάζετε το μείγμα πάνω από το βούτυρο και βάζετε φέτα σε ολόκληρη την επιφάνεια.