Η αλμυρή εκδοχή της μπουγάτσας και εξίσου αγαπημένη γεύση. Αφράτη, µε τυρένια κρέμα που ξεχειλίζει και τραγανά φύλλα, θα γίνει η αγαπημένη μικρών και μεγάλων.Υλικά:*1/2 kg φύλλο κρούστας*1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο*3 κ.σ βούτυρο*200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό*1 lt γάλα φρέσκο*2 αυγά*2 κρόκους αυγών*πιπέρι*1 kg φέταΕκτέλεση:Βάζουμε μία κατσαρόλα στη φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο. Με το που λιώσει ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να δέσει.