Πεντανόστιμη και ...πολυμορφική! Ναιιιι, πολυμορφική γιατί ανοίγει χωριάτικο φύλλο ολικής άλεσης αλλά και υπέρλεπτα, σχεδόν διαφανή φύλλα (δες την φωτογραφία παρακάτω) που γίνονται ταυτόχρονα κριτσανιστά, θεϊκά νόστιμα και αφράτα!Για την ζύμη με αλεύρι ολικής άλεσης είχα τους ενδοιασμούς μου! Την φοβόμουν! Φοβόμουν ότι δεν θα μπορούσε να ανοίξει λεπτό φύλλα παρά θα μου χάριζε ένα φύλλο μάλλον ...χωριάτικο, λίγο πιο χοντρό, λίγο περισσότερο αφράτο και μαλακό παρά κριτσανιστό. Έτσι, όταν ξεκίνησα να ...βάζω στο μπολ το αλεύρι ολικής, σχεδόν, είχα προαποφασίσει το στυλ της πίτας.