Jump to Navigation

Ατομικά ψωμάκια Κάιζερ !!!

up
62 users have voted.
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι Αλεύρι 100 γρ βούτυρο 50 γρ Ζάχαρη 600 ΓΡ Νερο 20 γρ αλάτι 30 γρ μαγιά νωπή ΕΚΤΕΛΕΣΗΑραιώνουμε σε λίγο χλιαρό νερό την μαγιά. Στο μιξερ βαζουμε ολα τα υλικα και ζυμωνουμε για 4λ στην αργη και 4λ στην γρηγορη ταχυτητα.   Βγαζουμε απο τον καδο και αφηνουμε να γινει για 30λ στην συνεχεια κοβουμε σε κοματια 100γρ και τα πλαθουμε μπαλακια τα αφηνουμε να γινουν για 30λ και τα παταμε με το σφραγιδακι ανεμομυλους και τ αφηνουμε ακομα 30λ. Φουρνιζουμε με ατμο και ψηνουμε στους 200β για 20 λεπτά.ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣΣυνταγή Αρτοποιεία συνταγές
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τηγανοψωμα!!! Δοκιμάστε τα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
Τηγανοψωμα!!! Μία συνταγή με πολύ μεράκι!!

Από τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
91 users have voted.
  Απο τα ωραιότερα τηγανόψωμα παραδοσιακά Κύμης !!!ΥΛΙΚΑ1 κιλό αλεύρι μισό σταρένιο κ μισό για όλες τις χρήσεις1 φακελάκι μαγιάλίγο αλάτι2 κουταλιές λάδι1 ποτήρι νερό-Θα δείτε μπορεί να χρειαστείτε λίγο ακόμα νερό να μην είναι ούτε πολύ μαλακιά η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια ούτε πολύ σκληρή.ΕΚΤΕΛΕΣΗΔιαλύουμε την μαγιά σε λίγο χλιαρό νερό σε μιά λεκάνη ,κ μετά ρίχνουμε το λάδι το αλεύρι το αλάτι

Ψωμάκια Μπριός βαμβάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
92 users have voted.
Τέτοια ψωμάκια Μπριός βαμβάκι δεν έχετε ξανακάνει!Τόσο μαλακά που θα τα φτιάχνετε συνεχώς !!!δόση για13 με 14 τεμάχια         ΥΛΙΚΑ880 γρ.αλευρι για τσουρέκι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ180 γρ.γαλα χλιαρό200 νερό χλιαρό1,5 φακελάκι ξηρής μαγιάς2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου70 γρ.ζαχαρη18 γρ.αλατι100 γρ.βουτυρο ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΎΡΝΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΛΑΔΌΚΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
122 users have voted.
Ξεκινάμε την νέα σχολική χρονιά με Τηγανόψωμα!!!Χωρίς τηγάνι χωρίς λάδια !!!

Τραχανάς γλυκός σπιτικός κ ο τρόπος που τον φτιάχνουμε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
224 users have voted.
 Έτοιμος και φέτος ο τραχανάς μας της φίλης μας Άννας Λαμπροπουλου. Έτσι όπως τον έμαθε και τον φτιάχνει κάθε χρόνο.Υλικά Για 5κιλα γλυκό τραχανά.✔️2.5 κιλά αλεύρι λευκό από το φούρνο✔️ 2 κιλά κίτρινο αλεύρι σκληρό ✔️ 500γρ σιμιγδάλι ψιλό✔️ 10 αυγά✔️ 2 κ. σ. αλάτι✔️ 2.5 λίτρα γάλα από τον παραγωγό ✔️ 1γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut