Ιδού λοιπόν η απόλυτη συνταγή για το πιο νόστιμο τιραμισού που φάγατε ποτέ!!!Υλικά για ένα μεγάλο πυρέξ500γρ τυρί μασκαρπόνε4 φρέσκα βιολογικά αυγά (χωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια)24 – 30 σαβαγιάρ (να γεμίζουν το σκεύος σε δύο στρώσεις)150γρ ζάχαρη100γρ τριμμένη σοκολάτα κουβερτούρα250ml δυνατό καφέ50ml μαύρο ρούμι (ή λευκό ή βινσάντο ή κονιάκ)1 πρέζα αλάτιΜε ένα μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα και τα αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη μέχρι να πάρουμε ένα σχεδόν λευκό μείγμα.