Ιδανικά για να συνοδεύσετε τον καφέ σαςΥλικά για 4-6 άτομα3 φλιτζάνια θρυμματισμένα ασπρισμένα αμύγδαλα1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου3 ασπράδια αυγών1 φλιτζάνι αμύγδαλο φιλέΆχνη ζάχαρη για πασπάλισμαΕκτέλεσηΠροθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς και απλώνετε ένα φύλλο λαδόκολλας σε ένα ταψί.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε μαζί την θρυμματισμένη αμυγδαλόψιχα, τη ζάχαρη άχνη και το εκχύλισμα αμύγδαλου.Προσθέτετε τα ασπράδια αυγών και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια απαλή και λεία ζύμη.Στη συνέχεια με ένα κουτάλι του γλυκού παίρνετε τη ζύμη και πλάθετε σε