Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 1/4 φλυτζάνια (125 γραμμάρια) κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρησεις1/4 φλιτζάνι (50 γραμμάρια) κρυσταλλική ζάχαρη4 μεγάλα ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου1/4 φλιτζάνι (50 γραμμάρια) κρυσταλλική ζάχαρη6 μεγάλα κρόκοι αυγών σε θερμοκρασία δωματίου¼ κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο (cream of tartar)1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια εσανς1 φλιτζάνι (100 γραμμάρια) ζάχαρη άχνη ή κρυσταλλική για πασπαλίσμα
Φτιάξτε σπιτικά σαβαγιάρ για να διακοσμήσετε τα γλυκά σας! Δείτε βήμα βήμα τη συνταγή!