Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Αμύγδαλα 250 γρ ψημένα ελαφρώς ψιλοκομμένα Βούτυρο καλό ή μαργαρίνη 200 γρ Κανέλα σκόνη 1 κουτάλι της σούπας Για το σιρόπι Ζάχαρη 3 ποτήρια του νερού Νερό 2 ποτήρια του νερού Πορτοκάλι ή μανταρίνι 1/2 ποτήρι νερού χυμό και 2 φλούδες ή 4 από μανταρίνι Λεμόνι χυμό από 1/2 Κανέλα για πασπάλισμα ΟδηγίεςΒάζουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ, τα ψιλοκόβουμε και τα καβουρδίζουμε για 4-5 λεπτά.Τα βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε την κανέλα και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε το βούτυρο ή την μαργαρίνη σε κατσαρολάκι να λιώσει.