Μια λαχταριστή, υπέροχη καρυδόπιτα σιροπιασμένη, γαρνιρισμένη με γλάσο σοκολάτας. Ο απόλυτος πειρασμός!! Υλικά για το κέικ 120 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 4 αυγά 300 γρ. ζάχαρη 300 γρ. βούτυρο (150γρ, φρέσκο αγελαδινό + 150γρ. μαργαρίνη) 1 κοφτό κουτ. γλυκού γαρίφαλο, τριμμένο 1 κουτ. γλυκού κανέλα τριμμένη 230 γρ. καρύδια, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη Ξύσμα από 1 πορτοκάλι ακέρωτοΓια το γλάσο σοκολάτας 250 γρ. κουβερτούρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 κουτ. γλυκού μέλι 250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35-36% λιπαράΓια το σιρόπι2 φλ. τσαγιού νερό2 φλ.