ΥλικάΓια 30 σοκολατάκια400 γραμμάρια μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα ή βανίλια200 γραμμάρια τυρί κρέμα30 -35 φουντούκια400 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούραΤρούφα σοκολάταςΤρίμμα καρύδας30 ξυλάκια (προαιρετικά)ΕκτέλεσηΘρυμματίζουμε σε μούλτι ή με μίξερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη.Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με ένα κουτάλι την κρέμα τυριού μαζί με τα θρυμματισμένα μπισκότα.Όταν γίνουν μια ενιαία μάζα τα πλάθουμε σε μπαλάκια σαν μικρά κεφτεδάκια και τοποθετούμε στο εσωτερικό τους από ένα φουντούκι.Τα απλώνουμε σε ένα πιάτο και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 10 λεπτά να παγώσουν.Ετοιμάζουμε την σοκο