Υλικά:
Για 4-6 άτομα1 ½ κιλό χοιρινό (λαιμός)100 γραμμάρια γραβιέρα κομμένη σε μικρούς κύβους50 ml λευκό ξηρό κρασί200 γραμμάρια δαμάσκηνα αποξηραμένα50 γραμμάρια φιστίκια Αιγίνης (ψίχα)1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα200 ml ελαιόλαδοαλάτιπιπέριρίγανη
Ένας από τους πιο γνωστούς και καλύτερους γευστικά συνδυασμούς είναι το χοιρινό με τα δαμάσκηνα, εδώ η γεύση ενισχύεται με γραβιέρα κομμένη σε κύβους και μια μοναδική σάλτσα!
Απαιτούμενος χρόνος:
120 λεπτά