_____________ΥΛΙΚΑ:1κιλό αλεύρι για όλες τής χρήσεις1μαγιά 600γρ χλιαρό γάλα 1κουταλάκι αλάτι 3κουταλιές τής σούπας ελαιόλαδο 1κουταλάκι ζάχαρη Για την γέμιση: Ζαμπόν,τυρί,σάλτσα τομάτας Για την σάλτσα: τομάτα ,λάδι,αλάτι,πιπέρι,ριγανι.(ίσα ίσα να σωταριστουν λίγο σε ένα τηγανακι) ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ________________________ Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το χλιαρό γάλα τη μαγιά,το αλάτι ,την ζάχαρη και το ελαιόλαδο.Ανακατεύουμε ελαφρά και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι,ζυμώνουμε καλά και το αφήνουμε να φουσκώσει για μία ώρα.Ανοίγουμε φύλλα πάχους ενός εκατοστού γεμίζουμε και κλείνουμε σαν φακελά