Ωραία λύση για τους καλοκαιρινούς μήνες !!Υλικά για ντοματοκεφτέδες 7 ντομάτες ξεφλουδισμένες2 κρεμμύδια τριμμένα200 γραμ.τυρί φέτα1 κλωνάρι δυόσμο1/2 φλυτζάνι αλεύριλάδι για το τηγάνισμααλάτι -πιπέριΠλένουμε τις ντομάτες τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομματάκια.Τις βάζουμε σε σουρωτήρι και τις αφήνουμε λίγο να στραγγίξουνΡίχνουμε σε μία λεκάνη τα κρεμμύδια ,το δυόσμο,το αλεύρι ,τις ντομάτες [να τις στίψετε μην έχουν πολλά υγρά] το τυρί φέτα λιωμένο με ένα πιρούνι ,αλάτι,πιπέρι και ανακατεύουμε ,το μείγμα μας πρέπει να γίνει αφράτο.Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.Βάζουμε στο τ