______________________________________ΥΛΙΚΑ:1κιλό αλεύρι για όλες τής χρήσεις 600γρ χλιαρό γάλα 1μαγιά 1κουταλάκι αλάτι 1κουταλάκι ζάχαρη 1κουταλάκι ελαιόλαδο ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ: Βραστή πατάτα, αβγά τυρί.(ελάχιστο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)και για τα πιροσκι ζαμπόν τυρί τα ίδια υλικά χωρίς πατάτα)Αρωματιστε με ότι μπαχαρικά σάς αρέσουν!ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΣε μία λεκάνη βάζουμε το χλιαρό γάλα τη μαγιά το αλάτι και την ζάχαρη,ανακατεύουμε και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ενα ελαστικό ζυμάρι.Αφήνουμε να φουσκώσει για μισή ώρα και μετά πλάθουμε τα πιροσκι (χωρίζουμε την ζύμη