η μουσταλευριά του φθινόπωρου !photos ερασι τέχνηςη μουσταλευριά της μαμάς μου8 ποτήρια μούστο1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλόπροαιρετικά γιά το στόλισμα ψιλοκομμένα καρύδια και κανέλαβάζω τον μούστο στην κατσαρόλακαι τον αφίνω να γίνει λίγο χλιαρός.χύνω σιγά - σιγά το σιμιγδάλι μέσα, ανακατεύοντας συνέχεια γιά να μη μου σβωλιάσει.όταν η κρέμα πήξει καλά, την βάζω στα πιάτα.ρίχνω από πάνω κανελίτσα κι αν θέλω τριμμένο καρύδι.η μουσταλευριά της Δάφνης6 φλυτζάνια μούστο1 φλυτζάνι αλεύριπροαιρετικά γιά το στόλισμα ψιλοκομμένα καρύδια και κανέλαβάζω τον περισσότερο μούστο στην κατσαρόλακαι τον αφίνω να